User Name
Password
AppleNova Forums » Feedback »

Forum Graphics (was "Brad's pain meds are ruining our forum")


Register Members List Calendar Search FAQ Posting Guidelines
Forum Graphics (was "Brad's pain meds are ruining our forum")
Thread Tools
Neø
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: So. Cali
Send a message via AIM to Neø  
2004-06-19, 14:08

If you look under the big Forums you'll see a Windows My Documents icon

A Windows icon just doesn't work on a Mac forum , it's just plain wrong

i hope someone'll fix it

-Ne

I don't consider myself an offensive guy. I am just a harmless lovable little fuzzball.
-Rush Limbaugh
  quote
Wickers
is not a kind of basket
 
Join Date: May 2004
 
2004-06-19, 14:17

Hummm. . . . interesting.



Well it's coloured to match the forums, and I would not have known it was an icon used in windows if you did not point it out. (I guess it has been a while. . . )

no sig, how's that for being a rebel!

Last edited by Wickers : 2004-06-19 at 14:55.
  quote
HOM
The Elder™
 
Join Date: May 2004
Location: The Rostra
 
2004-06-19, 14:25

Quote:
Originally Posted by Ne
i hope someone'll fix it

-Ne
Then perhaps you should put it into the right area.
  quote
Neø
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: So. Cali
Send a message via AIM to Neø  
2004-06-19, 14:38

Mods, please move it
Pleeeeeeeeeease?

-Ne
  quote
Neø
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: So. Cali
Send a message via AIM to Neø  
2004-06-19, 14:41

HOM, did ya just change my name?

-Ne
  quote
Wickers
is not a kind of basket
 
Join Date: May 2004
 
2004-06-19, 14:58

calm down. . .

This is not a life or death thing here. . . They still have a lot of work to do on the site, and things are getting done bit by bit.

This thread should have been placed in the Feedback forum.


no sig, how's that for being a rebel!
  quote
FFL
Fishhead Family Reunited
 
Join Date: May 2004
Location: Slightly Off Center
 
2004-06-19, 15:04

Quote:
Originally Posted by \/\/ickes
calm down. . .

This thread should have been placed in the Feedback forum.

It's debatable whether it should have been placed anywhere, but it's out of outsider and in feedback now.
  quote
Brad
Selfish Heathen
 
Join Date: May 2004
Location: Zone of Pain
 
2004-06-19, 15:21

Definitely a feedback forum thread.

And definitely a known issue. We've had plans to replace *all* of the graphics, but it's been going a little slower over the past couple of weeks because I'm not at a decent computer or network connection for another month.

The quality of this board depends on the quality of the posts. The only way to guarantee thoughtful, informative discussion is to write thoughtful, informative posts. AppleNova is not a real-time chat forum. You have time to compose messages and edit them before and after posting.
  quote
Luca
ಠ_ರೃ
 
Join Date: May 2004
Location: Minnesota
 
2004-06-19, 16:31



That is typed with option-o, the Mac way of typing an o with a line through it. Since Neo uses a PC, it must show up properly for her. For me it only looks right in the text input window, but it gets messed up once it is posted.

Is there some way to fix these special characters? This is one of the only instances of them not working that I have seen in quite a while. IMs all seem to work with these characters, as do most message boards (AI.com did, right?).
  quote
HOM
The Elder™
 
Join Date: May 2004
Location: The Rostra
 
2004-06-19, 16:34

Quote:
Originally Posted by Luca


That is typed with option-o, the Mac way of typing an o with a line through it. Since Neo uses a PC, it must show up properly for her. For me it only looks right in the text input window, but it gets messed up once it is posted.

Is there some way to fix these special characters? This is one of the only instances of them not working that I have seen in quite a while. IMs all seem to work with these characters, as do most message boards (AI.com did, right?).
*COUGH*
  quote
Luca
ಠ_ರೃ
 
Join Date: May 2004
Location: Minnesota
 
2004-06-19, 16:37

Spoke too soon. I assumed that since Ne uses Windows and most people here use Macs, that the characters would be messed up for me. I guess it's just for you, HOM, maybe a few others as well.
  quote
HOM
The Elder™
 
Join Date: May 2004
Location: The Rostra
 
2004-06-19, 16:48

All special characters show up botched in Safari, Camnio, and IE so I can only assume that it's a VB bug. The other thing that leads me to believe that it is a VB thing is if you look in my thread, for me at least, when the special characters are used in a quote they change again to something different. VB sees the character, but interprets it as something different.

That might be because of the way OSX submits the character or how VB interprets the character. Not sure which.

CARTHAGO DELENDA EST

¡Viva La Revolucion!
  quote
Wickers
is not a kind of basket
 
Join Date: May 2004
 
2004-06-19, 16:59

everything looks fine on my end. (using firefox under Linux)

So I don't think it's a vB problem.
  quote
Luca
ಠ_ರೃ
 
Join Date: May 2004
Location: Minnesota
 
2004-06-19, 17:13

The stuff that HOM posted looks botched, but other stuff seems fine. Of course, this is Internet Explorer 5.1 in OS 9, so that might affect it.

Yeesh, another thing I didn't think of - it's not just the browser you use to post, it's also the one you use to view. I assumed that everything would look the same after posting, and it only depended on which browser you post with. But I was wrong.
  quote
Posting Rules Navigation
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Post Reply

Forum Jump
Thread Tools

« Previous Thread | Next Thread »

All times are GMT -5. The time now is 16:42.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - 2022, AppleNova