User Name
Password
AppleNova Forums » General Discussion »

The applenova folding team!


Register Members List Calendar Search FAQ Posting Guidelines
The applenova folding team!
Page 3 of 62 Previous 1 2 [3] 4 5 6 7  Next Last Thread Tools
_Ω_
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Send a message via AIM to _Ω_  
2004-09-06, 19:10

I believe the long weekend might have had something to do with it....
  quote
NosferaDrew
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Location: Los Angeles
Send a message via ICQ to NosferaDrew Send a message via AIM to NosferaDrew Send a message via Skype™ to NosferaDrew 
2004-09-06, 19:41

Quote:
Originally Posted by alcimedes
i'm half tempted just to switch over to the AN team to bitch slap you all into place.
Bring it on!

Although, with 14+ processors compared to my puny little 3, it wouldn't be much of a contest.
I think I'll dig my old 7100/80AV out of the closet for more firepower!
Hey, can folding run on a Newton?
  quote
NosferaDrew
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Location: Los Angeles
Send a message via ICQ to NosferaDrew Send a message via AIM to NosferaDrew Send a message via Skype™ to NosferaDrew 
2004-09-06, 19:42

Quote:
Originally Posted by zodiac
My name will not show on the team page for some reason. I have the zodiac name and the number 39160 in the preferences but its not showing.
Not sure why that's happening.
Maybe toss the app and reinstall?
  quote
_Ω_
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Send a message via AIM to _Ω_  
2004-09-06, 23:46

Quote:
Originally Posted by windowsblowsass
stats are too slow ive finished 3 wu's not 1 bs i say bs
Did you quit and restart the client? I think you need to do this for it to register the changes
  quote
xionja
Member
 
Join Date: Jul 2004
 
2004-09-07, 17:20

Changed my team number, quit and restared the application, waited 2 days and I'm still not yet part of the team What to do?
  quote
LoCash
Rest In Peace
 
Join Date: May 2004
Location: Atlanta
 
2004-09-07, 17:51

Quote:
Originally Posted by xionja
Changed my team number, quit and restared the application, waited 2 days and I'm still not yet part of the team What to do?
No girls allowed?
  quote
thegelding
feeling my oats
 
Join Date: May 2004
Location: there are nice people here...that makes me happy
Send a message via AIM to thegelding  
2004-09-07, 17:54

so i can do this with my computer connected to cable modem through my airtunes basestation with a firewall??

if so, yeah you can use my extra cycles

g

ok, next time read thread first...

will join today...

which should i run
graphic
screensaver
or text?

crazy is not a rare human condition

everything is food if you chew hard enough

Last edited by thegelding : 2004-09-07 at 18:00.
  quote
LoCash
Rest In Peace
 
Join Date: May 2004
Location: Atlanta
 
2004-09-07, 18:01

Download "InCrease" and run that program. Just remember to edit the preferences to your username and team number 39160
  quote
_Ω_
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Send a message via AIM to _Ω_  
2004-09-07, 19:45

For those people who are having trouble, what do your logs says?

Should be located in your home directory/library/folding and be called fahlog.txt.

It should tell you what is happening when it is being sent back to base. Though I am using a PC for my folding, so I am not sure what happens on a Mac.


"If God is our Father, then Satan must be our cousin."
  quote
_Ω_
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Send a message via AIM to _Ω_  
2004-09-08, 21:26

Quote:
Originally Posted by thegelding
so i can do this with my computer connected to cable modem through my airtunes basestation with a firewall??

if so, yeah you can use my extra cycles

g

ok, next time read thread first...

will join today...

which should i run
graphic
screensaver
or text?
Looks like you popped up yesterday. What version did you end up choosing? I am using the GUI myself though it does not have much in the way of options.

......and closing in on top 4000.....

"If God is our Father, then Satan must be our cousin."
  quote
NosferaDrew
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Location: Los Angeles
Send a message via ICQ to NosferaDrew Send a message via AIM to NosferaDrew Send a message via Skype™ to NosferaDrew 
2004-09-09, 01:01

I've been using the 5.02 beta for several days now with no problems.

Get it here if you'd like to try it out.
  quote
Wickers
is not a kind of basket
 
Join Date: May 2004
 
2004-09-09, 01:07

I've committed a compter at my work to do this in it's spare time...

So fold on you P2 333mhz beast!

(haha! it estimates a good 10 days until WU compleation.)

PS. If I ever beat someone with this monster of a folding computer... you sould hang you head in shame...

no sig, how's that for being a rebel!
  quote
_Ω_
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Send a message via AIM to _Ω_  
2004-09-09, 01:18

You might want to select the option to have WU's with no deadlines in the preferences or else you might struggle to complete on time....

  quote
_Ω_
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Send a message via AIM to _Ω_  
2004-09-09, 01:21

Quote:
Originally Posted by NosferaDrew
I've been using the 5.02 beta for several days now with no problems.

Get it here if you'd like to try it out.
Any idea what the benefits are??? I am currently using 4 on my PB (and it is painfully slow.....)
  quote
NosferaDrew
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Location: Los Angeles
Send a message via ICQ to NosferaDrew Send a message via AIM to NosferaDrew Send a message via Skype™ to NosferaDrew 
2004-09-09, 02:05

Preformance wise, I don't think anything's changed.

Here's a short list of what's new since 5.0:
Quote:
5.02 New Stuff:
1. command line parameters are used.

5.00 New stuff:
Add - Big packets" setting
Add - checkpoint interval
Add - WU type - no preference/standard/no-deadline
Fix - Logs are no longer deleted every run by the GUI.

And all the rest of the 5.00 stuff of course
My little iBook has been chugging away for almost three days on this one protein! (It's p265_h2o or "Insights into Nucleic Acid Conformational Dynamics from Massively
Parallel Stochastic Simulations") Yikes!

Have you guys ever looked up the protein descriptions?
Deep stuff! Check out the list here.
  quote
thegelding
feeling my oats
 
Join Date: May 2004
Location: there are nice people here...that makes me happy
Send a message via AIM to thegelding  
2004-09-09, 07:03

i'm using InCrease...

downside is i don't get a visual of the process

oh well, anything for science

g
  quote
Moogs
Hates the Infotainment
 
Join Date: May 2004
Location: NSA Archives
 
2004-09-09, 09:28

Hey the one I downloaded was 4.0... I might have more WUs racked up by now! Kidding. Is this an official beta? There is nothing listed on Stanford's beta page for OS X AFAICT; everything is still at 4.0

...into the light of a dark black night.
  quote
_Ω_
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Send a message via AIM to _Ω_  
2004-09-09, 09:40

I just downloaded the gui from the forum thread. Quit the v4 I was running and then started 5.02. Picked up where v4 left off (90% and two days...)

Looks the same except a few more options....

"If God is our Father, then Satan must be our cousin."
  quote
NosferaDrew
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Location: Los Angeles
Send a message via ICQ to NosferaDrew Send a message via AIM to NosferaDrew Send a message via Skype™ to NosferaDrew 
2004-09-09, 23:03

Quote:
Originally Posted by Moogs
Is this an official beta? There is nothing listed on Stanford's beta page for OS X AFAICT; everything is still at 4.0
Yes, it's in the official forums in the OS X thread.

It should be showing up soon on the download page.
This from Beberg (The coder of the Pande Group):
Quote:
I've asked the crew to post 5.02 as a general release...

I think everyone is away this week tho.
.
  quote
NosferaDrew
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Location: Los Angeles
Send a message via ICQ to NosferaDrew Send a message via AIM to NosferaDrew Send a message via Skype™ to NosferaDrew 
2004-09-10, 11:35

Congrats to the team:


Team AppleNova is ranked #3700 and climbing!
  quote
alcimedes
I shot the sherrif.
 
Join Date: May 2004
Send a message via ICQ to alcimedes  
2004-09-10, 11:50






Google is your frenemy.
Caveat Emptor - Latin for tough titty
I tend to interpret things in the way that's most hilarious to me
  quote
windowsblowsass
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: williamsport,pa
Send a message via AIM to windowsblowsass  
2004-09-10, 11:58

Quote:
Originally Posted by alcimedes




you get off on this shit dont you
  quote
709
¡Damned!
 
Join Date: May 2004
Location: Purgatory
 
2004-09-10, 12:00

Quote:
Originally Posted by thegelding
i'm using InCrease...

downside is i don't get a visual of the process

oh well, anything for science

g
The visualizations were nice for me at first, but I began to feel like they were eating up too much CPU power, and the little animations took to long to change.

Now I use InCrease on all my machines. The real advantage to InCrease is that you can set it up to use both processors on a dual proc Mac. The other programs offered up are not dual aware IIRC.

InCrease really is a nice little app.

[edit] Oh, and:




So it goes.
  quote
NosferaDrew
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Location: Los Angeles
Send a message via ICQ to NosferaDrew Send a message via AIM to NosferaDrew Send a message via Skype™ to NosferaDrew 
2004-09-10, 12:04

Heh, that's OK. Let him gloat.

I dig a good challenge.
  quote
Moogs
Hates the Infotainment
 
Join Date: May 2004
Location: NSA Archives
 
2004-09-10, 14:51

I certify that my work units are better than your work units.

  quote
Moogs
Hates the Infotainment
 
Join Date: May 2004
Location: NSA Archives
 
2004-09-10, 21:51

BTW, my stats are fubar now. I've been stuck on 411 and 7 WU for the last couple proteins I think. Maybe it's my browser not refreshing or something.

...into the light of a dark black night.
  quote
NosferaDrew
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Location: Los Angeles
Send a message via ICQ to NosferaDrew Send a message via AIM to NosferaDrew Send a message via Skype™ to NosferaDrew 
2004-09-10, 23:04

Have you restarted or at least restarted the app?

I've had a similar thing happen where it says it's working, but it's really not.
Quit then restarted the app and everything was good again.
  quote
_Ω_
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Send a message via AIM to _Ω_  
2004-09-11, 07:55

Another thing to do is to look at your logs - if you are still on v4 cut and paste this into another document as I think it get deleted when you restart the app. This has supposedly been fixed in v5.02.

You should be able to see what server you sent your results too, and if it was successful. You can then go to the forum and ask for confirmation - though it might be wise to check the server status first....

And here I thought I was "dominating" you


"If God is our Father, then Satan must be our cousin."
  quote
Moogs
Hates the Infotainment
 
Join Date: May 2004
Location: NSA Archives
 
2004-09-11, 08:46

Quote:
Originally Posted by Omega
Another thing to do is to look at your logs - if you are still on v4 cut and paste this into another document as I think it get deleted when you restart the app. This has supposedly been fixed in v5.02.

You should be able to see what server you sent your results too, and if it was successful. You can then go to the forum and ask for confirmation - though it might be wise to check the server status first....

And here I thought I was "dominating" you

Awe shite... I tried 5.02 for a bit and went back to using 4. Must've screwed up my log file or something. Is all my work lost? AFAICT tell from my "work folder", I'm on unit 9 and things seem to be intact. My score should be close to Murbot I guess... what should I do? If I move to 5.02 will it revamp my stats page? I'll post on the folding forum meantime just to see what answers I get.

...into the light of a dark black night.

Last edited by Moogs : 2004-09-11 at 08:58.
  quote
_Ω_
Veteran Member
 
Join Date: May 2004
Send a message via AIM to _Ω_  
2004-09-11, 09:07

My guess is that they should still be able to track your submissions, as long as you give them enough details.

This should hopefully be enough information
Code:
[06:01:49] - User name: Omega (Team 39160) [06:01:49] - User ID = 1F3FEB4B5486BED2 [06:01:49] - Machine ID: 1
Any reason for reverting back to v4?

"If God is our Father, then Satan must be our cousin."
  quote
Posting Rules Navigation
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Page 3 of 62 Previous 1 2 [3] 4 5 6 7  Next Last

Post Reply

Forum Jump
Thread Tools
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Submissions now being accepted for my first AppleNova article murbot General Discussion 55 2008-11-10 22:53
i have an idea for an applenova t-shirt SKMDC Feedback 23 2005-01-27 23:58
Love the tri-color AppleNova logo Escher Feedback 11 2004-07-05 15:49
so the new name is going to be applenova?? thegelding Feedback 57 2004-06-27 10:05


« Previous Thread | Next Thread »

All times are GMT -5. The time now is 04:21.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - 2020, AppleNova